Heroes of Newerth

A Heroes of Newerth-el foglalkozó oldal, rendszeres frissítésekkel, leírásokkal, keződknek segítségekkel. Nem titkolt cél a hazai HoN élet beindítása és összefogása.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Újabb Heroes of Newerth verseny - sajnos mi kimaradunk

2010.05.26. 16:28 :: Dunpy

 

 

 

 

Ezúttal az Alien Arena hirdetett meg egy versenyt, igaz, a torna csak az amcsi és kanadai játékosoknak szól, de hát legalább halljatok róla, ilyen is van.

Alienware Arena bemutatja
Linksys FTW: Heroes of Newerth Launch Gaming Tournament


Ünnepeljük meg a Heroes of Newerth kaidását egy Online Játék Tornán, ami több mint $5,000 díjazású nyereményekben, többek között a Cisco új Linksys Wireless Routerek is elnyerhetők.

Az Alienware Arena ma elindítja a Linksys For the Win (FTW): Heroes of Newerth Launch Tornnament-et. Ez az online torna a nem rég megjelent PC-s multiplayer játékról, a Heroes of Newerthről szól, amelyik megnyerte az Independent Games Festival Közönség Díját a 2010-es GDC-n. A torna 2010 Június 7-én startol, ez a legújabb torna az Alienware Arena™ sorozatban amit az Alienware™ hozott létre, a Dell első számú PC játék brandje, ami még mindig az elsőosztályú teljesítmény és erő képviselője a játékosok és a tech-fanok számára egyaránt.


Egyesült államokbeli és kanadai játékosok részvételével a Linksys FTW: Heroes of Newerth Launch Tournament minden csapata a versenydíjakért és a bajnoki címért fog játszani. Az event tartalmazni fog egy Elite Division-t (ami az első nyolc csapat számára lesz elérhető) és egy Open Division-t 264 csapattal, akik a torna különböző szintjein megmérkőznek egymással a double-elimination /kettős kiesés/ rendszerben. A Newerth meghódításáért vívott harc 2010 Augusztus 19-én ér véget mindegyik divízióban egy győztes csapattal, akik hazavihetik az 5000$ értékű tárgynyereményeket, többek között a Cisco’s Linksys E3000 High Performance Wireless-N Routert mindegyik játékosnak aki a top divízió győztes csapatában van.

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Ciscoval és az Alienwarrel együtt dolgozhatunk a torna beindításán, hogy megünnepeljük a HoN kiadását,” mondta Marc DeForest, az S2 Games vezérigazgatója. “A HoN a versenyszerű játékról szól, és a rajongók egyre több nagydíjazású tornában próbálhatják ki magukat, ahogy a közösség nő”.

“Az Alienware, az S2 Games és a Cisco együttes munkája létrehozza az igazi játékélményt,” nyilatkozta Scott Kabat, Cisco Consumer Products marketing vezetője. “Azért hoztuk létre az új Linksys E3000 rútert hogy magas minőségű teljesíményt, sebességet és testreszabhatóságot biztosítsunk, amire a játékosoknak szüksége van.

Regisztráció a Linksys FTW-re: Heroes of Newerth Launch Tournament ingyenes és nylít a USA és Kanada lakosai számára itt: http://www.alienwarearena.com/event/linksys-hon/ az Open Divisionös helyek limitáltak, regisztrációs sorrend szerint a gyorsabb csapatok kerülnek be.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://honsite.blog.hu/api/trackback/id/tr152033258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása