Heroes of Newerth

A Heroes of Newerth-el foglalkozó oldal, rendszeres frissítésekkel, leírásokkal, keződknek segítségekkel. Nem titkolt cél a hazai HoN élet beindítása és összefogása.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Hova tovább, HonSite?

2010.05.31. 21:08 :: Dunpy

Kicsivel több, mint két hete indult az oldal és még bőven van miről írni. Azt hiszem azért ennyi idő is elég volt, ahhoz, hogy aki olvasta, rájött kb. miről is fog szólni /talán ez volt a könyebb része :P/ és hogy mindezt milyen formában fogja tenni. A patcheket és hivatalos közleményeket, versenykiírásokat továbbra is magyarul olvashatjátok az oldalon. A kezdő részleg még egy, vagy maximum két cikkel fog bővülni, a hero role írással még adós vagyok, úgyhogy ígérem az még a héten meglesz. A guide-sarok természetesen folyamatosan bővülni fog, előbb-utóbb minden hőshöz található lesz valamiféle segítség a HonSiteon. Remélem, ebben Ti is a segítségemre lesztek, én már dolgozom a következőn és valószínűleg fordításokkal is találkozhattok majd, hiszen a hivatalos oldal fórumján nagyon jól kidolgozott guideok /is/ vannak.

A logó azt írja, "a magyar Heroes of Newerth community oldala". Ígérem, hamarosan ezügyben is tenni fogok egy-két dolgot, higyjétek el, én szeretném a legjobban, hogy már játszuk az "5v5 ar HUN!" gameket. Ehhez azonban szeretném tartalommal is megtölteni az oldalt, valamint az írások rendszerességével bizonyítani, hogy ez nem olyan kezdeményezés mint a többi hasonló jellegű magyar HoN-blog oldal, hanem egy hosszú életű valami, folyamatos frissítésekkel ami lehetőség szerint tényleg összefogja a magyar játékosokat. Persze, ehhez az is kell, hogy azok a kis közösségek, akik fórumokon, chateken és egyéb helyeken a HoN-nal foglalkoznak, áttérjenek ide. Továbbá arra bíztatnék mindenkit, hogy aki látogatja az oldalt, regisztráljon a fórumon /jobb oldalt, "Honsite fórum" logó/ is, ebből is látszódjék, hogy vagyunk egy páran, mert jelenleg csak én látom az admin-felület statisztikák menüpontja alatt hogy egyre többen jártok ide /aminek persze nagyon örülök/.

Szóval lesz egy-két dolog a jövőben és ne feledjük, jön a nyár, a szabadidő, a nyaralások közötti időt ki kell tölteni valamivel...;)

Szólj hozzá!

Címkék: hon heroes of newerth hon blog honsite

A bejegyzés trackback címe:

https://honsite.blog.hu/api/trackback/id/tr402045991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása