Heroes of Newerth

A Heroes of Newerth-el foglalkozó oldal, rendszeres frissítésekkel, leírásokkal, keződknek segítségekkel. Nem titkolt cél a hazai HoN élet beindítása és összefogása.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Interjú a Dreamhack győztes PapaDrayichhal

2010.06.27. 15:56 :: Dunpy

 

 



Az első nagy tornagyőzelmük után, a TS-Gaming sztárjátékosával, PapaDrayichhal beszélgetett a GosuGamers, hogy megtudja gondolatait a legutóbbi HoN eseményekkel /is/ kapcsolatban. Az interjú alább olvasható.

RavenWolf: Először is had gratuláljak a TSoG győzelméhez, de egyúttal fel is teszek egy engem rendkívül érdeklő kérdést: hogyan került kapcsolatba a TSoG a competitive /=versenyszerű/ játékkal?

PapaDrayich: Úgy döntöttünk újra indítjuk a régi Fat Controllerst, azt a csapatot, ami már évek óta küzdött a DotA mezőnyben. Együtt szerettünk volna játszani, hiszen a valóéletben is barátok vagyunk. Hogy kerültünk be a competitive életbe? Tényleg semmi különös, egyszerűen abból fakad, amik vagyunk. Játszottunk már pár Honcastos játékot, de mivel még újak voltunk, semmi komoly nem történt. A Dreamhack alatt ezzel szemben bejött az első nagy áttörés.

Király. Ez rögtön a második kérdésemhez vezet. Milyen volt az átállás a DotA-ról a HoN-ra?  Volt bármiféle különleges dolog ami megnehezítette/könnyítette az átszokást?

PapaDrayich: Valójában elég egyszerű, köszönhetően a sokkal jobb enginenek. De baromira utálok bármilyen új hőst, amit bejelentenek, mert elég konzervatív vagyok, alapból nem szeretek új dolgokat tanulni. *nevet*


Ez mindig egy érdekes kérdés. Az új hősök megtanulása még a legjobb játékosoknak is kihívás. És milyen érzés az, hogy utazol Kínába, illetve hogy elvertétek a HoN mezőny egyik legerősebb klánját? Sokan kételkedtek benne, hogy meg tudjátok fogni a Druidzt, de nektek mégis sikerült!


PapaDrayich: Egyrészről különleges, másfelől pedig egyáltalán nem az. Elég sok jó csapat van még, és szerintem mi túlteljesítettünk a Dreamhack tornán, szóval nem fogunk elszállni a győzelemtől. Néhány alapvető dolgot még mindig el kell sajátítanunk, úgyhogy folytatni fogjuk a gyakorlást.

Viszont ez az út Kínába, nagyon durva. Annyira boldog voltam, hogy egy kicsit még sírtam is hazafele jövet. A legkirályabb dolog az volt, hogy mindenki akit ismerek, nézte a meccset mikor nyertünk, még a feleségem is. Nagyon jó volt látni a „normális világot” összekapcsolódva a/z egyik/ számomra „normális világgal”, név szerint a játékkal.

Na, az ilyen elszólásokból lesznek a jó filmek. Már látom is magam előtt, valami olyasmi, mint az „Emlékezz a titánokra!” csak gamerekkel.

PapaDrayich: *nevet*

Komolyra fordítva a szót, hogy megy a „normális élet” és a játék közötti egyensúly megtartása?  Profi játékosként olyan helyzettel kell szembenézned, amivel nem sok ember találkozott.

PapaDrayich: Igen, teljesen egyetrétek evvel kapcsolatban. De szerencsére a gaming egy késő esti elfoglaltság, a gyerekeim pedig kora reggeliek. Nehéz összeegyeztetni, de a feleségem támogatásának hála nem lehetetlen. Csodálatos a hozzáállása bármivel kapcsolatban, amit csinálok, mindig támogat.

Ezt jó hallani. De vissza a HoN-hoz, és ezzel együtt a HoN Világkupához. A torna korai szakaszában járunk, úgyhogy azt hiszem remek ötlet, ha megkérdem tőled mit mondanál a feltörekvő új csapatoknak, akik most kívánják első benyomásukat tenni a competitive mezőnyre.  Milyen tanáccsal tudnál nekik szolgálni a tornával kapcsolatban?

 


PapaDrayich: A csapat egy egység. Összeállni másokkal és jó mentalitással játszani, ez MINDENNÉL fontosabb.


Kiváló tanács a fiatal csapatoknak. A TS-Gaming csapatát milyen eseményen láthatjuk legközelebb? 

PapaDrayich: Majd meglátjuk mi lesz a jövőben. Jelenleg nem tudok túl sokat mondani, de az biztos, hogy jó élmények és jó meccsek elé nézünk!

Mindezek után lenne még egy kérdésem számodra. A Gosu csapatából kérték, hogy tegyem fel, sokan nyomonkövetik a zenédet. Kiváncsiak rá, hogy van-e valaki most a HoN mezőnyben akiről írnál egy dalt?  A DotA-s zenéid népszerűsége mellett, biztosan állíthatom, hogy a HoN játékosok is szívesen hallgatnának tőled valamit!

PapaDrayich: Hehe, már gondoltam rá. El is kezdtem írni egyet, de aztán valahogy elveszett a lendület a befejezéshez. Ki tudja, talán jön egy új dal hamarosan, talán nem.



Köszönöm a rám fordított időt Mr Drayich, a legjobbakat kívánjuk neked a HoN-os karriered során.
PapaDrayich: Én köszönöm neked/nektek.  Egyúttal egy nagy kösz Meta-nak a TS-Gamingből aki rengeteget támogatott minket. És persze minden rajongónak!

 

1 komment

Címkék: hon heroes of newerth hon blog hon interju heroes of newerth interju

A bejegyzés trackback címe:

https://honsite.blog.hu/api/trackback/id/tr932113705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GMÁTÉ 2010.06.28. 16:09:24

Szia megtudnád mondani, kb mennyi magyar játszik a játékkal aktívan, milyen a magyar közösség? Nem dotáztam soha életemben, de érdekel a játék csak nemtudom, hogy megéri-e.
süti beállítások módosítása